Legetøj til ude og inde

Sommeren rammer os snart, og derfor er det tid til et udendørs leg, hvor solen kan nydes 100 % og hvor vi krydser fingre for at den danske sommer blive mindst lige så fantastisk, som sidste år (vi krydser virkelige meget fingre for dette, selvom den lader vente på sig). Derfor vil et badebassin til haven være en oplagt mulighed, at få udnyttet solens varme såler med sjov og ikke mindst sund leg udenfor i de varmere sommermåneder.

Her kan de tilbyde flere forskellige former for udendørs lege redskaber som en pro max pool på hele 16015 liter, Huricane tunnel Blast vandborg med klatre væg og oppusteligt wellness bassin på 669 liter, som bare er nogle af de få badebassiner, som de kan tilbyde et udendørs brug for de har mange flere, så I nok skal finde noget, som passer perfekt til jeres behov samt ønsker. Hvor der er masser af mulighed for udendørs leg, men også wellness for vokse, når børnene er gået i seng med en lækkert kold Coktail eller kold øl i de varme sommerdage eller nætter, som vi kun tør håbe på kommer tilbage til os inden så længe, og kan varme vores kolde vinter kroppe op og give os noget brun farve.

De tilbyder blandet andet til udendørs brug – cyklehjemle (sikkerhed er vigtig), patron bue, patron pil, patron gevær, børnecykler, gyngestativ, legehuse, løbecykel, løbehjul, nerf gun, rulle skøjter, rutchebane, sandkasser, vipper, elbiler, el motorcykler, fodbold mål, pedel kørertøjer og meget mere. Så derfor er der rig mulighed for at kunne finde en form for leg, som kan passe til dine børn og deres behov samt ønsker, så de også kan nyde sommeren sammen i haven. Samtidig med at det giver inspiration til at dyrke motion og skabe samvær med dine børn om at skabe nogle dejlige sommerminder, som I kan nyde i fremtiden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.